Cautare

1739 de rezultate pentru "adevarul de bacau" (2.59 secunde)
In legatura cu noua noastra aventura nationala - aderarea la termen la Uniunea Europeana, aceasta insemnand ianuarie 2007 - exista un lucru pe care putini politicieni au curajul sa-l spuna (atunci cand ajung acasa la sfarsit de saptamana, la ei in judete, si tin conferinte de presa).
Mormane de scrisori vin pe adresele redactiilor. ... Si sunt scrise cu o sinceritate sfasietoare, sufletele sunt puse pe tava in fata redactorilor si cititorilor (vai, ce succes au aceste rubrici!), nu putine romane celebre fiind inspirate de aceste cazuri.
Centralul a condus deja peste 300 de partide in Liga 1. Doar Alexandru Tudor, Cristi Balaj si Sebastian Coltescu au avut o cariera mai longeviva in primul esalon, iar Istvan Kovacs nici nu este aproape de finalul carierei sale.
Portalurile care se adreseaza francizatilor indica SUA drept tara cu cele mai multe unitati francizate (770.000), pe locul doi aflandu-se Japonia cu 180.000 (220.000 in total, incluzand unitatile detinute de companiile francizoare), urmata de Canada, cu 70.000 de unitati.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora".
Adevarul informeaza: ... Solutia a fost inclusa intr-un proiect de lege care a trecut deja de Senat, prin adoptare tacita si care se afla in sertarele deputatilor de trei luni. ... Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau.
In judetul Constanta functioneaza trei microrafinarii pentru obtinerea combustibililor usori si a fractiilor de benzina si motorina cu cifra octanica;
ADEVARUL: De ce este extrem de periculos drumul european E85 si de ce o sosea de mare viteza ar salva multe vieti:
Ambele evenimente sunt strans legate de orasul natal, Timisoara, unde Virgil Iantu va sustine o conferinta de presa chiar in ultima zi a lunii februarie, la finalul careia va avea loc si o sesiune de autografe.
Romania inainte de 1 Decembrie. Adevarul din spatele incercarilor de UNIRE (Continuare) Momentul realizarii unirii a venit. ... Atat noul domn al Moldovei, Ieremia Movila, cat si noul principe al Transilvaniei, Andrei Bathory, inclinau catre politica Regatului Poloniei, ceea ce insemna o indepartare de Sfanta Alianta.
Big Bang-ul, o Teorie Paradoxala a Genezei Universului Am scris in cateva randuri, chiar in aceasta pagina, ca unele teorii legate de nasterea Universului, de forma lui si chiar de celebrele "gauri negre" sunt teorii vechi care ar trebui revizuite pentru ca sunt multe teorii mai noi care le infirma.
Ofuscarea parlamentarilor PSD inlaturati de pe noile liste a inceput sa-si produca efectele "legislativeā€. Afectat direct a fost, de aceasta data, Ion Iliescu, principalul sustinator al infiintarii unui Institut al Revolutiei Romane.
Scandalurile si demiterile din Ministerul de Interne continua si in 2011. De aceasta data, seful Directiei de Resurse Umane din MAI, chestorul Adrian Patrascu si prim-adjunctul sefului Jandarmeriei Romane, generalul Gheorghe Nicolae Rugina, sunt acuzati de abuz in serviciu, fals si uz de fals.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
Adevarul: ... "Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... "Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), Rene van der Linden (foto), a solicitat ieri Parlamentului Romaniei sa investigheze, in cooperare cu Consiliul si alte organisme internationale, acuzatiile legate de existenta unor centre secrete de detentie ale CIA pe teritoriul tarii noastre.
Adevarul.ro: ... Imagini din casa patronului Stelei Chiar daca e un tip slobod la gura, Gigi Becali se considera un bun crestin, care pune mai presus de orice familia. Gigi si sotia sa, Luminita, au trei fete, alaturi de care petrec Pastele in vila lor din Pipera.
Adevarul istoric despre romanii transnistreni (3) Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: ... Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
google-analytics.com